dimarts, 15 de juny del 2010

GERAMANOR

Tu no ho sé, però jo tinc moto. Una moto normaleta, 250cc, ni poc ni massa. Agafar la moto en cap de setmana hauria de ser, definitivament, relaxant. Ai las! quin greu error. No és el trànsit, no són els revolts, no són els semàfors, tot això es contempla sempre que, per alguna raó o altra, s'agafa un vehicle. No, no és això, és la germanor motorística mundial el que no permet el relaxament total. Si no condueixes moto segurament no t'hi has fixat però els motoristes (oju! aquí només hi són representats els motoristes amb vehicles amb marxes, no scooters per molta cilindrada qeu tinguin, és una xorrada però és així. A més, tampoc s'inclouen els vehicles de menys de 125cc) se saluden. Estiren la mà esquerra, aixequen dos dits, qualsevol mena de símbologia que permeti al motorista que ve en sentit contrari identificar que ell també és motorista, com si no ho notés amb la cosa entre les cames!! però acaba aquí! si un motorista avança un altre motorista treu el peu de l'estrivera mentre el passa com dient: "eh! que passaa!!".
I jo, com un tonto, torno el "saludo".

3 comentaris:

  1. els ciclistes tb tenim aquesta tradició, encara que sovint hi ha capullos q no et diuen res i... quina ràbia!!

    "Si no me equivoco y no me falla la memoria, esa norma de buena educación fue lo primero que me enseñaron mi padre y mi hermano de bien pequeño y lo continuo haciendo a día de hoy. Ya me puede pillar haciendo una serie, medio muerto, que aunque sea con mas babas que un caracol intento saludar a los ciclistas con los que me cruzo. Realmente, no sé por qué no se saluda o no se ayuda a la gente cuando tiene un problema en la bici. Posiblemente sea que nadie les ha dicho que entre ciclistas nos solemos saludar y ayudar. Al fin y al cabo, todos estamos disfrutando de la misma pasión por la bicicleta. Más rápido o más despacio, pero con el mismo objetivo: el disfrutar de este bendito deporte."

    http://www.kecprosport.com/Purito-CER-07.html (si mires l'enllaç d'on és el fragment he d'aclarar que no sóc jo el "chico de Granollers") jaja

    ResponElimina
  2. però els motoristes són el.litistes, només depenent de la moto que tinguis et saluden. Ni educats ni res, sectaris!!

    ResponElimina
  3. molen més els triciclistes que et trobes per l'acera de Granollers. Que els hi pengen els mocs encara i els motors són les seves cames...et miren amb cara de, e tu! aparta que vinc amb el meu tros de moto e!

    ResponElimina