dimecres, 20 de gener del 2010

ROBAR

Fa molt de temps que no entro a una perruqueria. Així porto el cap. I així el tinc per dins, segurament, desordenat. No era d'això que rajava, però. Es veu que hi ha uns éssers petits i malparits que intenten robar tot el que poden, m'explico; fa molts i molts anys, en una zona remota del país vivien tranquilament uns petits liliputencs que es passaven la vida cantant i escrivint i tocant la guitarra (una guitarra molt petita, d'altra banda). Tot anava tan i tan bé que eren, potser, els més feliços del món. De cop i volta, un dia, un dels petits éssers va descobrir que hi havia gent que de passar per allà havia cantat les cançons. Una espurna va saltar als ulls del petit. Una espurna daurada. L'ésser va anar tot xino xano fins una administració nacional i va reclamar que la gent deixés de cantar les seves cançons o prendria accions legals. L'administració, cagada a les calces va fer el que exigia el petit homenet. Gràcies a això els liliputencs es van fer cada cop més i més forts econònimcament parlant i més poderosos i van exigir cobrar per tot. una foto, uns diners, un disc, uns diners, un... qualsevol cosa, uns diners. Fins aquí la gent, tot i que una mica mosca, anava pagant perquè ho considrava, potser fins i tot, just. Però l'espurna ja no era una espurna, era una flama intensa i van reblar el ris. Cobrar dues vegades! així com les emissores de ràdio ja pagaven un cànon van voler fer-lo pagar per duplicat a la gent que escoltava la ràdio. I els van fer explotar.
això ho cobro?

4 comentaris:

  1. jajaja molt bo l'escrit, Sergi! CAda vegada millor! M'encanta que ja no escriguis textos-que-només-tu-entens per obrir-te a les masses i fer-ho amb aquesta gràcia!!

    Un petó pel cuiner amb l'uniforme més sexy que conec, pel més despentinat, pel que fa el pesto més bo i els entrepants més :)____ !!

    Fem un cafè, un dia d'aquests per parlar del temps?? :)
    Caterina

    ResponElimina
  2. Jo que esperava un nou post per veure si per un cop no estàvem d'acord ... i res, hauré de seguir esperant!!! Molt encertat el post, robar un cop ja puteja, però per duplicat ja és massa!!! Per cert, que hi ha de dolent en el teu cap??¿??

    ResponElimina
  3. Molt bo el text Sergit! La veritat és que quan vaig sentir la notícia vaig alucinar bastant. Em va agradar el comentari d'un senyor que anava al barber i deia alguna cosa com "me voy a traer la guitarra y me voy a poner a cantar", en un estil molt canbassenc!
    Però no t'has plantejat que, de fet, si fan pagar per la música que posen moltes perruqueries treuran la música i, en realitat, ens estaran fent un favor?? Perquè això de que la música de les perruqueries relaxa no sé qui ho ha inventat...

    Màimins.

    ResponElimina
  4. Si, jo també penso que estas molt guapot amb l'uniforme... jjjjiiiijijijii.

    Anòmina.

    ResponElimina